Χωρισμένη Μητέρα, δεν άφηνε το παιδί να έχει επαφή με τον πατέρα του, επειδή φοβόταν ότι θα του δώσει να φάει κρέας!


Χωρισμένη Μητέρα, δεν άφηνε το παιδί να έχει επαφή με τον πατέρα του, επειδή φοβόταν ότι θα του δώσει να φάει κρέας!

Επί ένα χρόνο ο πατέρας του πεντάχρονου δεν είχε καμία επαφή με το παιδί του γιατί η πρώην σύζυγός του φοβόταν ότι θα του δώσει να φάει κρέας! 


Η χορτοφάγος μητέρα κατέληξε στο δικαστήριο και πλέον κινδυνεύει να χάσει τη επιμέλεια. 

Όλα έγιναν στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Η μητέρα βέβαια από την πλευρά της ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας φώναζε το παιδί με άλλο όνομα, αμελούσε την ασφάλειά του μεταφέροντάς τον με το αυτοκίνητο χωρίς ζώνη ασφαλείας, αλλά ο κύριος λόγος ήταν ότι είχε ανησυχίες σχετικά με τον αν ο πατέρας θα συμμορφωνόταν με την αυστηρά χορτοφαγική διατροφή του γιου τους.

Ο δικαστής προειδοποίησε τη μητέρα ότι μπορεί να της αφαιρεθεί η επιμέλεια, αλλά της είπε πως της δίνει μια τελευταία ευκαιρία να συμμορφωθεί και να επιτρέπει στο παιδί να έχει μια φυσιολογική σχέση με τον πατέρα του.

πηγή: gr.news.yahoo

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS