Οργανώσεις 33 χωρών του κόσμου που τάσσονται υπέρ της προστασίας των οικογενειακών αξιών διαδήλωσαν υπέρ του νόμου της Ρωσίας, στην σύνοδο των G-20


Οργανώσεις 33 χωρών του κόσμου  που τάσσονται  υπέρ της προστασίας των  οικογενειακών αξιών διαδήλωσαν υπέρ του νόμου της Ρωσίας, στην σύνοδο των G-20

Πάνω από εκατό οργανώσεις που τάσσονται υπέρ της προστασίας των οικογενειακών αξιών και εκπροσωπούν την αστική κοινωνία 33 χωρών του κόσμου υπέγραψαν την παραμονή της Συνόδου Κορυφής της G-20 στην Αγία Πετρούπολη τη διεθνή δήλωση που στηρίζει το νόμο ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα στη Ρωσία και απαγορεύει την προπαγάνδα των ασυνήθιστων σεξουαλικών επαφών στα παιδιά.


Ανάμεσα σε εκείνους που στήριξαν τη δήλωση είναι οι οργανώσεις από μια σειρά χωρών της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και από τις ΗΠΑ, καθώς και τέτοιοι διεθνείς θεσμοί όπως το Παγκόσμιο Συνέδριο Οικογενειών και ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Πολύτεκνων Οικογενειών. Με πρωτοβουλία του εγγράφου αυτού δημιουργήθηκε η ισπανική οργάνωση «Επαγγελματίες υπέρ της ηθικής».

Στη δήλωση εκφράζεται σοβαρή ανησυχία λόγω της μαζικής επίθεσης και πίεσης εκ μέρους των οπαδών που στηρίζουν συμφέροντα «σεξουαλικών μειονοτήτων», μιας σειράς ξένων κρατών και διεθνών οργανώσεων με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Ρωσία μετά την έγκριση του νόμου αυτού.

Ειδικότερα στο έγγραφο αναφέρεται ότι «μια φυσιολογική οικογένεια που δημιουργείται μέσω τέλεσης γάμου μεταξύ ανδρός και γυναικός είναι η βάση οποιασδήποτε ανθρώπινης κοινωνίας και έχει δικαίωμα για στήριξη εκ μέρους της κοινωνίας και του κράτους και το γεγονός αυτό αναφέρεται στις διεθνείς αρχές για ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της Παγκόσμιας Δήλωσης για ανθρώπινα δικαιώματα».

Στη δήλωση υπογραμμίζεται ότι ο ρωσικός νόμος περί απαγόρευσης της προπαγάνδας των ασυνήθιστων σεξουαλικών επαφών στα παιδιά προστατεύει δικαιώματα παιδιών και γονέων που αναγνωρίζονται από διεθνείς συμβάσεις. Όπως είναι πεπεισμένες οι οργανώσεις που στηρίζουν το έγγραφο, «η Ρωσία προστατεύει αληθινά και διεθνώς αναγνωρισμένα ανθρώπινα δικαιώματα από τις «αξίες» που δημιουργούνται με τεχνητό τρόπο και εισάγονται βιαίως σε πολλές σύγχρονες κοινωνίες».


Στο τελικό μέρος οι συντάκτες της δήλωσης καλούν να είναι σεβαστή η ανεξαρτησία του ρωσικού λαού και ζητούν όλους τους ανθρώπους καλής προαίρεσης να τίθενται υπέρ της Ρωσίας, καθώς και της Ουκρανίας και της Μολδαβίας, που αντιμετωπίζουν την ίδια πίεση από το εξωτερικό λόγω παρόμοιων αρχών δικαιοσύνης.

πηγή: briefingnews

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS