Ορεστιάδα: Σύζυγος - μητέρα, σκότωσε τον σύζυγο της και πατέρα των παιδιών της! Λίγες μέρες πρίν, τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι και την αφήσανε ελεύθερη!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Ορεστιάδα: Ωραία "μάνα", σκότωσε τον σύζυγο της, αφού πρώτα τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι και την αφήσανε ελεύθερη!


Μια 29χρονη Βουλγάρα σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα τριών ανηλίκων παιδιών τους, στην Ορεστιάδα. 


Πιο συγκεκριμένα, η Βουλγάρα εγκατέλειψε τις τελευταίες ημέρες τον 51χρονο Έλληνα σύζυγο καθώς και τα παιδιά της και αναζήτησε αλλού… φωλιά. 
Τελικώς, κατέληξε στο σπίτι ενός 68χρονου.

Το θύμα πήγε εκεί να βρει την γυναίκα, για να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι τους, αλλά αυτή ήταν ανένδοτη. Την ώρα που λογομαχούσαν, επενέβη ο 68χρονος για να τον διώξει, αλλά τότε η Βουλγάρα άρπαξε μία κυνηγετική καραμπίνα με την οποία σκότωσε τον σύζυγό της.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησε να τον σκοτώσει. Πριν από λίγες εβδομάδες τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Να την χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

πηγή: stoxos.gr

Σχόλιο δικό μας: Να την χαίρονται και οι λειτουργοί της δικαιοσύνης που παρόλο που τραυμάτισε τον πατέρα των παιδιών της με μαχαίρι την άφησαν ελεύθερη !!


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS