Συγκλονιστικό Βίντεο! Πατέρας καταγγέλλει την πρώην σύζυγο του για την κακοποίηση των παιδιών του μέσω του facebook.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Συγκλονιστικό Βίντεο! Πατέρας καταγγέλλει την πρώην σύζυγο του για την κακοποίηση των παιδιών του μέσω του facebook.

Βίντεο Ντροπής! που δείχνει μια μητέρα από την "πολιτισμένη" πολυπολιτισμική Ολλανδία, να κακοποιεί με τον τρόπο που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το ίδιο της το παιδί! 


Ανήμπορος ο πατέρας και πρώην σύζυγος, βιντεοσκόπησε ένα από τα περιστατικά που συνέβαιναν μέσα στο ίδιο του το σπίτι, για να αποδείξει στις Ολλανδικές αρχές την κακοποίηση των παιδιών του από την ίδια τους την μητέρα.

Ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook αναφέρει, ότι τα Παιδιά του Κακοποιούνται, και ο λόγος που ο ίδιος δεν μπορούσε να παρέμβει στο περιστατικό, αλλά απλά το βιντεοσκοπούσε, είναι διότι η Ολλανδέζα σύζυγός του τον απειλούσε ότι θα καλέσει την αστυνομία και θα τους έλεγε ότι ο ίδιος θα απήγαγε τα παιδιά και θα του ακύρωναν την κάρτα παραμονής του στην Ολλανδία. Κατόπιν αυτών των περιστατικών ο ίδιος αποφάσισε να φύγει απο την Ολλανδία και να επιστρέψει στην πατρίδα του, από τότε η πρώην σύζυγός του δεν τον αφήνει να έχει καμία επαφή με τα παιδιά του. 

Το πρωτότυπο μήνυμά του στο facebook: 


Ahmet Pamuk


DUTCH childcare don't think this is a CHILDABUSE aswell and they do not let me speak or see my kids anymore . I'm going to show this movie all over the world to prove this is a kidsabuse.Please SHARE it , if you think this is a CHILDABUSE(never give up for my father right) Help me PLS people..In Additional , WHY I DID KEEP FILMING INSTEAD OF STOPPING HER???because she was keep warning me if i wasever against her , she would ring dutch police and tell them i would kipnap the kids than she could cancel my ducth ID card.So I had to shut up and say nothing.Not because of Ducth ID card , because i need to the stay with my kids.but after this film i couldnt handle it anymore and i left Holland.And now , she dont let me see or speak to my kids...


Δείτε το Βίντεο της "πολιτισμένης" συμπεριφοράς, της Ολλανδικής καταγωγής πρώην συζύγου του προς το ίδιο της το παιδί.





0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS