Ήταν ένας από τους μαθητές που επέζησε από το φοβερό ατύχημα στα Τέμπη. Σήμερα χειροτονήθηκε Ιεροδιάκονος.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Δέκα χρόνια πριν, επέζησε από το φοβερό ατύχημα στα Τέμπη. Σήμερα χειροτονήθηκε Ιεροδιάκονος.


Δέκα χρόνια πριν, έζησε έναν τραγικό εφιάλτη. Ήταν ένας από τους μαθητές που επέβαιναν στο λεωφορείο που συγκρούστηκε με φορτηγό στα Τέμπη, οδηγώντας στον θάνατο 21 νέα παιδιά μαθητές λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας. 


Αυτός ο νέος, σήμερα χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος από τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα λαμβάνοντας το όνομα Μακάριος. 

Η χειροτονία πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Πέτρου και Παύλου, Βεροίας όπου τελέσθηκε αρχιερατικό συλλείτουργο με αφορμή την εορτή του Αγίου Παντελεήμονα. 

Μαζί με τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Βεροίας, συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Σεβαστείας κ. Δημήτριος, Καστορίας κ. Σεραφείμ, Εδέσσης κ. Ιωήλ, Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, Ιερισσού κ. Θεόκλητος, Κεντρώας Αφρικής κ. Νικηφόρος και ο Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος.

Ήταν ένας από τους μαθητές που επέζησε από το φοβερό ατύχημα στα Τέμπη. Σήμερα χειροτονήθηκε Ιεροδιάκονος.

πηγή: olasthnfora2

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS