Αυτό το Βίντεο Αξίζει να το δεις. Δεκατετράχρονος αρνείται να επιστρέψει στην μητέρα του που έχει την επιμέλεια.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Αυτό το Βίντεο Αξίζει να το δεις. Δεκατετράχρονος αρνείται να επιστρέψει στην μητέρα του που έχει την επιμέλεια.

Μια δικαστική απόφαση δεν σημαίνει τίποτα αν δεν ξέρετε πραγματικά τι θέλει το παιδί σας και τελικά το μόνο που μπορεί να πετυχαίνουν είναι να αποξενώσουν ένα παιδί από τον πατέρα του.


Αυτό είναι ένα σκληρό βίντεο για όσους το παρακολουθήσουν και είναι δύσκολο να βρουν ποιος έχει δίκιο. Είναι ο πατέρας ή η μητέρα; 

Κατά τη γνώμη μου, η μητέρα ήρθε αντιμέτωπη με τον υπερβολικό έλεγχο και την κυριότητα του γιου της, σαν να ήταν κάποιο εργαλείο.

Δεν είναι ότι δεν συμμερίζομαι τις αντιδράσεις της, εννοώ, μετά από όλα αυτά είχε "χάσει" τον γιο της από τον πραγματικό πατέρα, πράγμα συναισθηματικά δύσκολο. 

Αλλά δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον ήρεμο τρόπο που ο πατέρας χειρίστηκε την όλη κατάσταση, παρόλο που η μητέρα τον αποκαλούσε συνεχώς με το όνομα του (Caleb) και όχι πατέρα (dad), ενώ ως "πατέρα" (dad) αποκαλούσε τον νέο της σύζυγο. 

Η μητέρα άρχισε τα δάκρυα ακριβώς τη σωστή στιγμή, όταν η αστυνομία έφτασε, φυσικά, αλλά δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν από αυτό και ασχολήθηκαν με την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούσαν.

Τελικά, υποθέτω ότι οι αστυνομικοί, είδαν ότι το αγόρι δεν ήθελε να γυρίσει πίσω και ήθελε να μείνει με τον πατέρα του, αυτό απλά αρνήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο! 

Έτσι, για μένα ήταν το σωστό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτές οι καταστάσεις είναι πάντα πολύ λυπηρές και με κάποιο τρόπο το αγόρι είχε αυτή τη βαθιά δυσπιστία κατά της μητέρας του.

Αυτό είναι ένα μεγάλης διάρκειας βίντεο, αλλά κατά την εξέλιξή του μετατρέπεται σε κάποια επική ταινία που πρέπει να δείτε στο τέλος της. 

Όλες οι μητέρες δεν είναι τόσο απειλητικές όσο αυτή, το κύριο μέλημά της ήταν η εφαρμογή της δικαστικής απόφασης που κρατούσε και κυμάτιζε στον αέρα, σαν να ήταν νόμος ΔΙΚΟΣ της.

Αλλά απέτυχε να καταλάβει τι υπήρχε μέσα στην καρδιά και το μυαλό του γιου της.
 
Μια δικαστική απόφαση δεν σημαίνει τίποτα αν δεν ξέρετε πραγματικά τι θέλει το παιδί σας και τελικά το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αποξενώσουν ένα παιδί από τον πατέρα του, αυτό φάνηκε να έρχεται στο προσκήνιο από τα λόγια και τις εκφράσεις της μητέρας. 

Παρατήρησα ότι η μητέρα, ποτέ δεν αναφέρεται σε όλο το βίντεο για τον βιολογικό πατέρα του παιδιού, ως "ο μπαμπάς σου" (your dad) ή "ο πατέρας σου" (your father), αλλά μόνο με το μικρό του όνομα.

Πρόκειται για ένα βίντεο για τους μπαμπάδες αυτή τη φορά, και είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ορισμένες φορές οι πατέρες μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά τους έστω και με αυτό τον τρόπο. 







0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS