Χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και δασκάλα δημοτικού αποπλάνησε ανήλικο μαθητή της!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και δασκάλα δημοτικού αποπλάνησε ανήλικο μαθητή της!


Μια 32χρονη χωρισμένη μητέρα δυο παιδιών και δασκάλα δημοτικού σχολείου οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι εκτέλεσε σεξουαλικές πράξεις πάνω σε ένα αγόρι ηλικίας κάτω των 14 ετών.


Η 32χρονη, Malia Brooks, παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην Καλιφόρνια, την Τρίτη, μετά που προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι, είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν μαθητή στο σχολείο της.

Οι αρχές την έκριναν ως ύποπτη φυγής και όρισαν εγγύηση στο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η "μητέρα" και "δασκάλα" δήλωσε αθώα κατά την προσαγωγή της, την Τετάρτη, στο δικαστήριο.

Στην 32χρονη καταλογίστηκαν σωρεία από άσεμνες πράξεις σε παιδί, όπως η συνουσία εκ στόματος  σε άτομο κάτω των 14 ετών και τρεις κατηγορίες για διείσδυση γεννητικών οργάνων από ένα ξένο αντικείμενο σε ένα άτομο κάτω των 14 ετών, όταν η ύποπτος είναι μεγαλύτερη  κατά 10 χρόνια από το θύμα.

Ο δικηγόρος της δήλωσε έξω από δικαστήριο ότι έπασχε από ψυχική ασθένεια και λαμβάνει τώρα τη θεραπεία, σύμφωνα με το NBC.

πηγή: dailymail.co.uk

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS