ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Μητέρες, οι 19 από τους 25 πιο επικίνδυνους καταζητούμενους για Διεθνείς Γονικές Απαγωγές, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του FBI.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Μητέρες, οι 19 από τους 25 πιο επικίνδυνους καταζητούμενους για Διεθνείς Γονικές Απαγωγές, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του FBI.


Από την επίσημη λίστα του FBI, χωρισμένες μητέρες είναι, οι 19 από τους συνολικά 25 πιο καταζητούμενους Διεθνώς, για απαγωγές των ίδιων των παιδιών τους !


"Παρέλαση" κάνουν στην επίσημη ιστοσελίδα του FBI (http://www.fbi.gov/wanted/parent), οι 19 μητέρες, επί το πλείστον χωρισμένες, που καταζητούνται Διεθνώς για Γονική Απαγωγή, δηλαδή πήραν τα παιδιά τους και τα εξαφάνισαν μακριά από τους μπαμπάδες τους.

Δείτε τους 25 πιο επικίνδυνους Διεθνώς καταζητούμενους για Γονικές Απαγωγές: 



Mei-Fen Juan

1) Η Mei-Fen Juan καταζητείται για φερόμενη απαγωγή της κόρης της Emily, από το Flushing Queens της Νέας Υόρκης. 

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2004, ο πατέρας της Emily πήγε στο διαμέρισμα όπου αυτή και η μητέρα της ζούσαν, για την εβδομαδιαία επίσκεψη του. Ούτε η Emily ούτε η Mei-Fen ήταν παρόντες. 
Η κλήτευση που εκδόθηκε από το Οικογενειακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, απαιτούσε η Mei-Fen να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 14 Σεπτεμβρίου του 2004. Όταν δεν εμφανίστηκε, το δικαστήριο ανέθεσε την επιμέλεια της Emily στον πατέρα της. Κατά την έρευνα επιβολής του νόμου, αποκαλύφθηκε ότι η Mei-Fen Juan και η κόρη της, η Emily, άφησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες με μια πτήση με προορισμό την Ταϊβάν, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2004. Στις 17 Φεβρουαρίου του 2005, εκδόθηκε ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης της Mei-Fen Juan, με την Διεθνή Γονική Απαγωγή που εκδόθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Ανατολικής Περιφέρειας της Νέας Υόρκης του Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη.
Η Juan μπορεί να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Αυτή και η κόρη της μπορεί να ζουν στην Ταϊβάν. Η Juan έχει ένα οβάλ καφέ σημάδι στο κάτω μέρος της πλάτης της και μια ουλή στο αριστερό πλευρό της.

Aline Rivas-Vera

2) H Aline Rivas-Vera, καταζητείται για Διεθνή Γονική Απαγωγή στο Platte City του Μισσούρι. 

Στις 15 Μαρτίου του 2006, οι διωκτικές αρχές, ενημερώθηκαν ότι η Chloe Combe-Rivas, απήχθει στο Μεξικό από τη μητέρα της, χωρίς τη συναίνεση ή τη γνώση του πατέρα της Chloe. Κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού, η Rivas-Vera και ο σύζυγός της ήταν στη διαδικασία του διαζυγίου. Επιπλέον, στις 3 Ιουλίου του 2006, στην απόφαση διαζυγίου,  χορηγήθηκε η αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους Chloe, στον σύζυγο της Rivas-Vera. Η Aline Rivas-Vera χρεώθηκε με Διεθνή Γονική Απαγωγή στις 28 Ιουνίου του 2006 και ένα ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Δυτική περιοχής του Μισσούρι.
Η Aline Rivas-Vera είναι πολίτης του Μεξικού, που ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες τόσο το 2001 ή το 2002 με φοιτητική βίζα. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος διαφυγής και έχει τάσεις αυτοκτονίας.



 Leslie Delbecq

3) H Leslie Delbecq και οι γονείς της, Jeanine De Riddere και Philippe Delbecq, καταζητούνται για φερόμενη συμμετοχή τους στην απαγωγή της κόρης της Leslie Delbecq, της Gabrielle Dahm, από το Broward County της Florida, το 2010. 

Η Leslie Delbecq είναι η πρώην σύζυγος του Christopher Dahm, του βιολογικού πατέρα της Gabrielle. Τον Ιανουάριο του 2010, κατά τη διάρκεια ακρόασης δικαστήριο της Φλόριντα, δόθηκε  στη Delbecq και στον Dahm η από κοινού επιμέλεια της Gabrielle.
Ωστόσο, κατηγορούνται ότι η Leslie Delbecq και η Jeanine De Riddere, κανόνισαν να απαγάγουν την Gabrielle, από τη Φλόριντα στις 2 Αυγούστου του 2010, και να πάνε στο Αμπού Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις 4 Αυγούστου του 2010. Όλα τα εισιτήρια τους για το Αμπού Ντάμπι φέρεται να είχαν αγοραστεί μέσω ενός υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας, του Philippe Delbecq, ο πατέρας της Leslie Delbecq. Στις 4 Αυγούστου του 2010, η Leslie Delbecq δεν επέστρεψε την Gabrielle στον πατέρα της, Christopher Dahm, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Broward County Court. Η Gabrielle πιστεύεται ότι έχει μεταφερθεί στο Αμπού Ντάμπι κατά παράβαση της δικαστικής απόφασης που απέρριψε την αίτηση της Leslie Delbecq να μετεγκατασταθούν στο Αμπού Ντάμπι μαζί με την Gabrielle, και διέταξε ότι η Gabrielle πρέπει να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στις 21 Ιουνίου του 2011, στη Leslie Delbecq, στη Jeanine De Riddere και στον Philippe Delbecq είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για Διεθνή Γονική Απαγωγή, από το ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων για τις Ηνωμένες Πολιτείες του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Νότιας Περιφέρειας της Φλόριντα. Ομοσπονδιακά εντάλματα εκδόθηκαν για τις συλλήψεις τους.
Η Jeanine De Riddere μιλάει αγγλικά και μπορεί να μιλάει κι άλλες γλώσσες. Έχει διπλή υπηκοότητα στο Βέλγιο και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Μπορούν να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Βέλγιο.

Elfarida Damanik

4) Στις 12 Ιανουαρίου του 2005, η Elfarida Damanik πιστεύεται ότι εγκατέλειψε το Οχάιο με την δύο ετών κόρη της, την Bianca Damanik, και ταξίδεψε στην Ινδονησία. 

Τρεις εβδομάδες νωρίτερα, στις 22 Δεκεμβρίου 2004, ο πατέρας της Bianca είχε κερδίσει τα γονικά δικαιώματα της επιμέλειας, από το δικαστήριο του Cuyahoga County του Οχάιο.
Ένα τοπικό ένταλμα για παρέμβαση στην επιμέλεια εκδόθηκε από το Summit County του Οχάιο, στις 14 Ιανουαρίου του 2005. Ένα ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την Damanik στις 9 Μαΐου του 2005, από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Βόρειας Περιφέρειας του Οχάιο, Ανατολική Κατηγορία, και η Damanik χρεώθηκε με τη Διεθνή Γονική Απαγωγή.
Η Elfarida και η Bianca μπορεί να έχουν ταξιδέψει στην Ινδονησία.

Mirvat Safwat Elnady

5) Η Mirvat Safwat Elnady, καταζητείται για την φερόμενη απαγωγή των δύο παιδιών της από το Newton της Μασαχουσέτης. 

Είναι διαζευγμένη από τον πατέρα των αγοριών, που είχε αποκλειστικά την νόμιμη επιμέλεια των τέκνων. Στις 11 Αυγούστου του 2009, στη μέση μιας προγραμματισμένης εβδομαδιαίας επίσκεψης, η Elnady φέρεται να ταξίδεψε στην Αίγυπτο με τους δύο γιους της, Noor  και Ramsay Bower. Στις 19 Αυγούστου του 2009, ένα τοπικό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την Elnady από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Newton και τις απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκου. Η Elnady χρεώθηκε με Διεθνή Γονική Απαγωγή και ένα ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Βοστώνης της Μασαχουσέτης, την 1η Δεκεμβρίου του 2009. Η Elnady πιστεύεται ότι είναι στην Αίγυπτο.


Ryoko Uchiyama

6) Στις 16 Μάρτη του 2006, η Ryoko Uchiyama, άφησε την Καλιφόρνια με την ενός έτους κόρη της, Melissa Hinako Braden.

 Η Uchiyama είχε εμπλακεί σε μια διαμάχη για την κηδεμονία με τον πατέρα του παιδιού εκείνη τη χρονική στιγμή. Η Uchiyama και η Braden πιστεύεται ότι σήμερα κατοικούν στην Ιαπωνία.Ένα ένταλμα για στέρηση της επιμέλειας των παιδιών εκδόθηκε για τη σύλληψη της Uchiyama από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην κομητεία του Λος Άντζελες, στις 27 Μαρτίου του 2006. Ένα ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε στις 15 Μαΐου του 2006 από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Επαρχιακό Δικαστήριο, Κεντρική Περιφέρεια της Καλιφόρνιας, μετά που καταγγέλθηκε ότι η Uchiyama έφυγε με παράνομη πτήση για να αποφύγει τη δίωξη.
Η Uchiyama έχει μια ουλή στο κάτω μέρος της κοιλιάς της. Της αρέσουν τα καταστήματα με αντίκες.


Περισσότερες από τις Καταζητούμενες, ΔΙΕΘΝΩΣ μητέρες για Γονικές Απαγωγές μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του FBI:  http://www.fbi.gov/wanted/parent

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS