Δικαστήριο στην Κρήτη, αφαιρεί τη γονική μέριμνα του 15χρονου κοριτσιού από τη μητέρα του κρίνοντας την ακατάλληλη να σταθεί δίπλα στο σοβαρά άρρωστο παιδί της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Δικαστήριο στην Κρήτη, αφαιρεί τη γονική μέριμνα του 15χρονου κοριτσιού από τη μητέρα του κρίνοντας την ακατάλληλη να σταθεί δίπλα στο σοβαρά άρρωστο παιδί της


Η μητέρα προέταξε την καριέρα της, αφήνοντας τα παιδιά στην τύχη τους, με αποτέλεσμα η σύγκρουση αρχικά με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και στη συνέχεια με το ανήλικο να είναι αναπόφευκτη. Μάλιστα τα προβλήματα εντάθηκαν, καθώς το μικρότερο παιδί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.


Πρωτοφανής για τα δικαστικά χρονικά της Κρήτης θεωρείται η απόφαση που εκδόθηκε σήμερα από Δικαστήριο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η μητέρα, από τις πιο γνωστές επιχειρηματίες στο χώρο της ψυχαγωγίας των παιδιών, παιδαγωγός η ίδια, απέκτησε τρία παιδιά από το γάμο της και τίποτα αρχικά δεν έδειχνε πως θα σκίαζε την έγγαμη ζωή της. Ωστόσο, στην πορεία βρήκε τα παιδιά της απέναντι της, συσπειρωμένα, σε μια δίκη που τη βρήκε χαμένη - και όχι μόνο δικαστικά.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν πέθανε ο σύζυγος της και ανέλαβε εκείνη να μεγαλώσει τα παιδιά. Τα «σύννεφα» δεν άργησαν να εμφανιστούν, όταν η μητέρα προέταξε την καριέρα της, αφήνοντας τα παιδιά στην τύχη τους, με αποτέλεσμα η σύγκρουση αρχικά με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και στη συνέχεια με το ανήλικο να είναι αναπόφευκτη. Μάλιστα τα προβλήματα εντάθηκαν, καθώς το μικρότερο παιδί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Οι καβγάδες συχνοί, μέχρι που η καταγγελία του ειδικού που παρακολουθούσε το ανήλικο έφτασε ως την πόρτα του εισαγγελέα. Εκείνος, με τη σειρά του, ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία και κινήθηκε εναντίον της μητέρας.

Η υπόθεση έφτασε στην αίθουσα του δικαστηρίου και σήμερα εκδόθηκε η απόφαση που αφαιρεί τη γονική μέριμνα του 15χρονου κοριτσιού από τη μητέρα του, δηλαδή της στερεί κατ΄ουσίαν την ιδιότητα της μητέρας, κρίνοντας την ακατάλληλη να σταθεί δίπλα στο σοβαρά άρρωστο παιδί της!

Μάλιστα το δικαστήριο αποφάσισε τη μέριμνα του 15χρονου να αναλάβει η μεγαλύτερη αδελφή της, την οποία κρίνει πιο ικανή από τη φυσική του μητέρα.

Σημειώνεται ότι η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστέα.

πηγή: thestival.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS