Μητέρα Τέρας, έπνιξε το 6 ημερών μωρό της επειδή ... το ζήλευε

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μητέρα Τέρας, έπνιξε το 6 ημερών μωρό της επειδή ... το ζήλευε


Η αστυνομία συνέλαβε μια 36χρονη μητέρα εννέα παιδιών, με την υποψία του πνιγμού με ασφυξία, της 6 ημερών κόρης της που την οδήγησε στο θάνατο.


"Όποιος έχει ένα παιδί, ιδιαίτερα ένα νέο μωρό, η καρδιά του κλαίει", δήλωσε ο υπεύθυνος της αστυνομίας του Phoenix. "Είναι σοκαριστικό να σκεφτείς ότι μια μητέρα, για οποιονδήποτε λόγο, θα μπορούσε ποτέ να πνίξει με ασφυξία, ή να κάνει οποιοδήποτε είδος τραυματισμού στο νεογέννητο παιδί της".

Η αστυνομία είπε ότι ο σύζυγος της, βρήκε το σώμα της κόρης του στο κρεβάτι δίπλα στη μητέρα της γύρω στις 6:45 π.μ. της 8ης Απρίλη και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Το έξι ημερών μωρό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε 45 λεπτά αργότερα.

"Σε αυτό το σημείο, τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο" είπαν οι αρχές. "Οι πληροφορίες που οι αξιωματικοί αρχικά έλαβαν, ήταν ότι η μητέρα είχε λάβει κάποια φαρμακευτική αγωγή και είχε αποκοιμηθεί".
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, από την αυτοψία βρέθηκαν σημάδια πιθανής ασφυξίας.

Αλλά οι ειδικοί της αστυνομίας, από μια ανασκόπηση και έρευνα σε έγγραφα και εκθέσεις των Υπηρεσιών Προστασίας των Παιδιών, που αναφέρονται σε παρόμοια περιστατικά, υποψιάστηκαν ότι   η ασφυξία μπορεί να μην ήταν ένα ατύχημα.

Στην έκθεση, επισημάνθηκε ότι η μητέρα, είχε κάνει δηλώσεις ότι ήθελε τα παιδιά της, να πάνε στον Παράδεισο.
Την Πέμπτη, η αστυνομία κάλεσε την μητέρα για μια δεύτερη συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, τους είπε τι είχε κάνει στην κόρη της.

"Η μητέρα του μωρού, παραδέχθηκε ότι προκάλεσε ασφυξία επίτηδες, στο έξι ημερών μωρό", είπαν οι αρχές, κι ότι το έπνιξε, γιατί είχε πάρα πολλά παιδιά και ότι ζήλευε την προσοχή που έδινε ο σύζυγος της στο νεογέννητο.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS