Τρελή μητέρα, πυροβόλησε τα 4 παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τρελή μητέρα, πυροβόλησε τα 4 παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε

Μια 33χρονη μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης νωρίς το πρωί της Τρίτης.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, σε κάποιο σημείο, τα τρία από τα τραυματισμένα παιδιά έτρεξαν στο σπίτι ενός γείτονα, αλλά η μητέρα, βγήκε έξω και έκανε νόημα να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας 12, 13, 15 και 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, η μάνα τέρας, έστειλε νωρίτερα ένα μήνυμα από το κινητό της σε έναν φίλο, λέγοντας ότι ήθελε να αποτεφρωθεί με τα παιδιά της, αλλά ο φίλος της έλαβε το μήνυμα πολύ αργότερα, δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου του σερίφη του Brevard County.

«Είμαι και εγώ πατέρας. Έχω παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γονέας έκανε τέτοιο πράγμα στα παιδιά του, ιδιαίτερα αφού αυτά έτρεχαν για να σωθούν ... καλώντας τους πίσω στη σφαγή » είπε ο υπεύθυνος των αρχών.

Ήταν το χειρότερο περιστατικό, πολλαπλών ανθρωποκτονιών που πραγματοποιήθηκε στο Port St. John του Brevard County από τον Απριλίου 1987.



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS