Διεστραμμένη μαμά τέρας πούλησε το μόλις 18 μηνών βρέφος της σε παιδόφιλο

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Την "τιμητική" τους έχουν τον τελευταίο καιρό οι Μαμάδες ΤΕΡΑΤΑ. 

Επιτέλους η Κακοποίηση των Παιδιών από τις ίδιες τους τις μητέρες άρχισε να βλέπει το φως της δημοσιότητας



Η 24χρονη Νατίσα Χίλαρντ συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στην πολιτεία της Ιντιάνα με την κατηγορία ότι πούλησε το μόλις 18 μηνών βρέφος της σε παιδόφιλο για να γυρίσει εκείνος ταινία πορνό μαζί του.

Οι αρχές συνέλαβαν επίσης τον «αγοραστή» Κρίστοφερ Μπουρ με κατηγορίες για αγορά παιδιού ώστε να παράξει παιδική πορνογραφία, παιδική πορνογραφία και κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικους.

Οι ερευνητές του FBI είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες από μια επαγγελματία μασέζ που επισκεπτόταν ο Μπουρ, στην οποίο είχε προτείνει ο ίδιος να τον κινηματογραφήσει σε άσεμνες πράξεις με ανήλικο, ενώ όταν τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του της είχε δείξει ταινία ερωτικού περιεχομένου με ανήλικους.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ύψος της αμοιβής της μητέρας του παιδιού, ενώ ο ίδιος ο Μπουρ παραδέχθηκε ότι έχει κατεβάσει στο παρελθόν τέτοιο υλικό από το Διαδίκτυο, αλλά δεν έχει αγγίξει ποτέ παιδί, ενώ σύμφωνα πάντα με τον ίδιο οι όποιες πράξεις θα γίνονταν αφου το παιδί συμπλήρωνε τους τέσσερις μήνες ζωής.

πηγή: http://www.e-magazino.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS