Κι άλλη μάνα τέρας : Περισσότερα από τέσσερα χρόνια κακομεταχειριζόταν την κόρη της, της απαγόρευε την τροφή και να έχει θέρμανση.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Μια 49χρονη γυναίκα από το Šumperk της Τσεχίας βασάνιζε για τέσσερα και μισό χρόνια την 17χρονη κόρη της. 


Εκτός από τη βία που ασκούσε στην κόρη της, της είχε απαγορεύσει να ανοίγει την θέρμανση και την τροφή. Τώρα η ίδια, αντιμετωπίζει ποινή έως και οκτώ χρόνια στη φυλακή.

Η μητέρα του κοριτσιού την χτυπούσε σε όλο της το σώμα, προκαλώντας μώλωπες στα πόδια και την πλάτη της. Της πετούσε διάφορα αντικείμενα, την έβριζε, την απειλούσε ότι θα την διώξει από το σπίτι, της απαγόρευσε να έχει θέρμανση στο δωμάτιό της. Επιπλέον, της απαγόρευσε την τροφή, έτσι ώστε το κορίτσι είχε να φάει πάνω από δύο ημέρες, δεν της έδινε χρήματα ούτε και για να πάει στο σχολείο και απείλησε να την σκοτώσει.

"Με αυτόν τον τρόπο, υπέβαλλε σε σωματικά και ψυχικά βασανιστήρια την κόρη της, όταν στην τελευταία λεκτική διαμάχη που είχανε, η μητέρα την χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο και έγδαρε το χέρι της, ώστε το κορίτσι να αιμορραγεί. Η κοπέλα στη συνέχεια έτρεξε μακριά από το σπίτι", είπε την Τρίτη στην εφημερίδα Pravo ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Šumperk, Joseph Bednarik, με το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό έρευνα.

πηγή: http://www.novinky.cz/krimi


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS