Γυναίκα ζήτησε διαζύγιο από τον άνδρα της επειδή δεν μπορεί να της κάνει κανονικά παιδιά

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Μια γυναίκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επειδή κουράστηκε να γεννάει μωρά με ειδικές ανάγκες.


Μια γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ζήτησε από το Οικογενειακό Δικαστήριο, να χωρίσει από το σύζυγό της, ο οποίος είναι επίσης και εξάδελφος της !!! τον κατηγορεί ότι τα παιδιά τους είναι μη λειτουργικά, δηλαδή με ειδικές ανάγκες. Απέδωσε το πρόβλημα αυτό στην ενδογαμία - γάμος μεταξύ συγγενών.

Η γυναίκα είπε στους αξιωματούχους ότι, είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της εδώ και πέντε χρόνια και έχουν ένα παιδί που έχει αναπηρία. Το δεύτερο παιδί που γέννησε, πέθανε μετά τη γέννησή του με ψυχική και σωματική αναπηρία.

Η γυναίκα παρουσίασε ιατρικές εκθέσεις στους υπαλλήλους του δικαστηρίου, που έδειξε ότι υπέστη μια σειρά αποβολών που οφείλονται σε ανωμαλίες στα αγέννητα παιδιά.

Οι αξιωματούχοι της είπαν να προσπάθησε να μιλήσει με τον σύζυγο της για να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματά τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν ένα παντρεμένο ζευγάρι, αλλά οι προσπάθειες συμφιλίωσης απέτυχαν.

"Η γυναίκα επέμενε ότι θέλει να χωρίσει από το σύζυγό της, ώστε να αποφευχθεί να αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα", δήλωσε ένας αξιωματούχος.

Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι η υπόθεσή τους έχει παραπεμφθεί στο Οικογενειακό Δικαστήριο (RAK). Ο δικηγόρος της συζύγου, είπε ότι είναι νόμιμο δικαίωμα της να επιδιώξει ένα διαζύγιο για να αποφύγει να γεννηθούν μωρά με ειδικές ανάγκες.

πηγή:  http://www.7daysindubai.com

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS