Γαλλία: ΜΗ - ΤΕΡΑ (Σ) Έσφαξε τα τρία της παιδιά! Ηλικίας 9, 11 και 17 ετών

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Επιδημικές διαστάσεις παγκοσμίως οι σφαγές των παιδιών από τις ίδιες τους τις μητέρες !!!



Σοκ στη Γαλλία !!! 

Η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν σήμερα δολοφονημένα μέσα στο σπίτι τους, στα προάστια του Παρισιού, συνελήφθη το απόγευμα στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως έγινε γνωστό από πηγή προσκείμενη στις έρευνες.


Αστυνομικοί αναζητούσαν την γυναίκα αφού ειδοποιήθηκαν νωρίς το πρωί από τον πατέρα για την τραγωδία.

Σύμφωνα με πολλές πηγές ο πατέρας, ο οποίος είναι γιατρός, επιστρέφοντας στο σπίτι από το νοσοκομείο όπου εργάζεται βρήκε τα τρία παιδιά του, δύο αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας 9, 11 και 17 ετών, σε ένα λουτρό αίματος. Γείτονες της οικογένειας είπαν ότι ο γιατρός βγήκε «ουρλιάζοντας» από το σπίτι.

«Τα παιδιά φαίνεται ότι μαχαιρώθηκαν αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πόρισμα από τον ιατροδικαστή», ανέφερε δικαστική πηγή.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι βρήκαν νεκρή την 11χρονη κόρη του γιατρού και τον 9χρονο αδελφό της. Τα δύο παιδιά έφεραν πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό όργανο. Ο μεγαλύτερος αδελφός ζούσε ακόμη αλλά υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα. Ο πατέρας ήταν σε κατάσταση σοκ και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Όλος ο κόσμος τους γνώριζε εδώ. Είναι ακατανόητο», είπε μια γειτόνισσα, περιγράφοντας μια οικογένεια «διακριτική» και «χωρίς προβλήματα». Το μικρότερο από τα αγόρια έπασχε από αυτισμό.

Η μητέρα ήταν «ευγενική και εξυπηρετική», πρόσθεσε μια συμμαθήτρια του 17χρονου, διευκρινίζοντας ότι εκείνος είχε κάνει λόγο για «προβλήματα» στο σπίτι. 
«Όμως δεν ήθελε να μας πει τι συνέβαινε. Ερχόταν αργοπορημένος και κάποιες μέρες δεν πήγαινε στο σχολείο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Μολονότι δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, οι αρχές πιθανολογούν ότι πρόκειται για άλλη μία οικογενειακή τραγωδία, την τρίτη αυτού του είδους από τις αρχές του έτους.

Στις 3 Φεβρουαρίου μια μητέρα απαγχονίστηκε στο Νιόρ αφού προηγουμένως στραγγάλισε τα τρία παιδιά της, ηλικίας 3 και 2 ετών και 2 εβδομάδων. Ο σύζυγός της είχε αυτοκτονήσει την προηγούμενη εβδομάδα γιατί αντιμετώπιζε εργασιακά και οικονομικά προβλήματα.

Στις 21 Ιανουαρίου τα πέντε μέλη μιας οικογένειας -η μητέρα, ο πατέρας και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 4, 11 και 15 ετών- βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, στο Γκαρόν. Τα τέσσερα από τα θύματα είχαν μαχαιρωθεί.

πηγή: http://www.protothema.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS