Πολιτισμένο Διαζύγιο. Tο μεγάλο ανέκδοτο της Ελληνικής κοινωνίας

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Πολιτισμένο Διαζύγιο. Tο μεγάλο ανέκδοτο της Ελληνικής κοινωνίας.


ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ


Πώς είναι δυνατόν να υπάρξει "Πολιτισμένο Διαζύγιο" όταν, η κείμενη νομοθεσία και η δικαιοσύνη είναι..γένους θηλυκού και συμπεριφέρεται ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ λόγω φύλου;


Ανισότητα παντού...λόγω διάκρισης φύλου.


από τις επιμέλειες των παιδιών, στις υπέρογκες διατροφές εν μέσω οικονομικής κρίσεως, ατιμωρησία του "θήλυ" γονέα που δεν σέβεται το ίδιο του πρωτίστως το παιδί και που απλόχερα του δίνονται επιμέλειες με δικαστικές αποφάσεις φασόν, επιδόματα υπέρ ανύπαντρης ή σε διάσταση ή διαζευγμένης μητέρας, μοριοδότηση σε δημόσιους διορισμούς - διαγωνισμούς, σε ασφαλιστικές καλύψεις, σε σειρά προτίμησης σε εγγραφή σε παιδικούς σταθμούς, και ένα "σκασμό" άλλες "Προικο-δοτήσεις" και διακρίσεις από την Ελληνική Πολιτεία, σε βάρος ΠΑΝΤΑ του πατέρα.

O Μύθος ότι, η μητέρα είναι συνήθως σε θέση να παράσχει περισσότερη πρακτική βοήθεια µε τη φροντίδα και τη φύλαξη των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλλά και µε τις οικιακές εργασίες, ενώ παράλληλα παρέχει συνήθως περισσότερη συναισθηµατική στήριξη από ότι ο πατέρας, έχει ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ προ πολλού.

Πρώτον διότι, δεν υπάρχει την σήμερον ημέρα, διαζευγμένη γυναίκα που δεν εργάζεται, ή και αν δεν εργάζεται επισήμως, παίρνει το επίδομα του ΟΑΕΔ και ταυτόχρονα εργάζεται χωρίς ένσημα, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις προσθέστε και την ΥΠΕΡΟΓΚΗ διατροφή που της έχει δώσει απλόχερα μια φασόν δικαστική απόφαση (είτε την δική της, είτε του παιδιού) και μπορείτε να καταλάβετε το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, λείπει δηλαδή όλη νύχτα κι όλη την ημέρα μακριά από το παιδί της, άρα δεν προσφέρει την "φύλαξη, φροντίδα και συναισθηματική στήριξη" που προαναφέρθηκε. Στην καλύτερη περίπτωση αυτή η "φύλαξη" προσφέρεται από, του τύπου "security" παππούδες και γιαγιάδες.


Δικαστικές αποφάσεις φασόν, με κριτήριο το φύλο.


copy - paste, γρήγορες, πρόχειρες, που θυμίζουν περισσότερο συμβάσεις ενοικιάσεων παιδιών, μιας και το κυριότερο μέρος αυτών ασχολείται με τα θέματα των υπέρογκων διατροφών, και της επιμέλειας των παιδιών που ήδη εκ των προτέρων είναι καθορισμένη και ως προς την "θήλυ" γονέα, και που έχουν τρομοκρατική ισχύ μόνο για τον πατέρα, έτσι και τις παραβεί...είναι ο κακός, ο αμελής, ο ανίκανος, "ο ενοικιαστής που δεν πλήρωσε το ενοίκιο" και τιμωρείται με "έξωση" από το ίδιο του το παιδί και με φυλάκιση.

ΕΣΠΑ μόνο για μητέρες, ΕΕΤΑΑ μόνο για μητέρες, σεμινάρια μόνο για μητέρες, δάνεια μόνο για μητέρες, αποφάσεις μόνο για μητέρες, κρατικά επιδόματα και χρήμα μόνο για μητέρες.


Μητέρες ΚΗΦΗΝΕΣ


 με λίγα λόγια, μάνες αχάριστες, που εκμεταλλεύονται το ίδιο τους το παιδί για να "ρουφήξουν" ότι μπορούν από τον πατέρα και όλα αυτά φυσικά υπό την μεγαλοπρεπή ανοχή της Πολιτείας, που ΚΩΦΕΥΕΙ ! 

Μιας Πολιτείας της δήθεν Ισότητας, της δήθεν Ισονομίας, του δήθεν Δικαίου, των δήθεν Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μιας Πολιτείας που "νοιάζεται" για το μέλλον των παιδιών μας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ! 


  

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS