Ανακρίτρια κατηγορεί αστυνομικό για τον βιασμό της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ανακρίτρια της Εισαγγελίας Αθηνών κατηγορεί αστυνομικό για τον βιασμό της. 
Υποστηρίζει ότι της έριξαν κάποια ουσία στο ποτό. 
Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες. 
Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν την υπόθεση.





Ανακρίτρια της Εισαγγελίας Αθηνών κατηγορεί αστυνομικό για τον βιασμό της. Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, η 40χρονη του αποδίδει ευθύνες ότι φρόντισε ώστε να της ρίξουν υπνωτικό και διεγερτικό χάπι στο ποτό της προκειμένου να την κακοποιήσει σεξουαλικά ένας "συνεργός" του.

Ο 30χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε Τμήμα Αλλοδαπών μιλάει για "μυθεύματα και ανυπόστατες κατηγορίες" και για μια "φυσιολογική ερωτική επαφή".

Η 40χρονη,όπως αποκαλύπτει σήμερα το Βήμα της Κυριακής, έχει καταθέσει μήνυση το 2010, ενώ όπως αναφέρει γνώρισε τον αστυνομικό σε μπαρ της Ιου το καλοκαίρι του 2009 και μεταξύ τους αναπτύχθηκε φιλική σχέση. 
Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν και στην Αθήνα ενώ υπήρχε μεταξύ τους και επικοινωνία μέσω Facebook.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 έκλεισε ραντεβού σε μπαρ στο Γκάζι όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος κάποιος φίλος του αστυνομικού. Στο ίδιο μπαρ βρισκόταν και ένας φίλος του,επίσης 30χρονος.

Η ανακρίτρια σημειώνει ότι παρήγγειλε ένα ποτό με βότκα και της πρόσφεραν ένα ποτό σκούρου χρώματος. Τότε, επισημαίνει, "άρχισα να νοιώθω κάποιες παρενέργειες και συγκεκριμένα υπερβολική σεξουαλική διέγερση, μη μπορώντας να ελέγξω τον εαυτό μου".

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός αποχώρησε από το μπαρ και την άφησε μόνη της με τον φίλο του. Από εκεί και πέρα σημειώνει η ανακρίτρια «χάνεται η μνήμη μου».

"Ξύπνησα στις 11 το πρωί της Κυριακής γυμνή σε ένα κρεβάτι έχοντας δίπλα μου το φίλο του αστυνομικού που είχα γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ στο μπαρ"

"Τι έγινε, τι κάνω εδώ;", φέρεται να ρώτησε η ανακρίτρια.

"Δεν θυμάσαι τίποτα; Τρία προφυλακτικά χρησιμοποιήσαμε;", της απάντησε ο φίλος του αστυνομικού.

Το ίδιο απόγευμα η δικαστική λειτουργός πραγματοποίησε τοξικολογικές εξετάσεις για χρήση παραισθησιογόνων ουσιών με αρνητικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου μετά από εξέταση γενετικού της υλικού εντοπίστηκε βενζοδιαζεπίνη η οποία θεωρείται ότι προκαλεί τέτοιου είδους παρενέργειες.

Με βάση αυτό,τον Φεβρουάριο του 2012 ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του αστυνομικού και δύο ιδιωτών (του φίλου του και του υπεύθυνου του μπαρ) για βιασμό.

Ο αστυνομικός στην απολογία του αρνείται κάθε κατηγορία. Προσκόμισε και φωτογραφία που είχε τραβήξει εκείνο το βράδυ από το μπαρ στο Γκάζι στην οποία η ανακρίτρια φαινόταν νηφάλια και ευδιάθετη. Μετά την απολογία του οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και η δικαστική μάχη συνεχίζεται.

πηγή: http://news247.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS