Εξαπατημένος σύζυγος από την γυναίκα του....δικαιώνεται με αποζημίωση 25.000 Λιρών

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η σύζυγος του, τον ξεγέλασε να πιστέψει ότι τα παιδιά που μεγάλωνε ήταν δικά του, η αποζημίωση του από το δικαστήριο ήταν να κερδίσει 25.000 λίρες, για "πένθος" από τη σύζυγό του.



Ο Richard Rodwell μήνυσε την πρώην γυναίκα του Helen για απάτη, αφού διαπίστωσε ότι τα δυο του παιδιά, ο γιος και η κόρη του, και τα δύο είχαν διαφορετικό πατέρα.

Ο 46χρονος διευθυντής εργοστασίου, δήλωσε ότι ήταν «σαν ένα πένθος, γιατί έχω χάσει τα παιδιά, που πίστευα ότι ήταν δικά μου».

"Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι για τα παιδιά, καθώς ήταν όλη η ζωή μου", είπε στην εφημερίδα.

"Ήθελα πάντα παιδιά και εγγόνια, και τώρα είναι πολύ αργά για μένα."

Ο κ. Rodwell, από το Peterborough, μεγάλωσε τον Αdam και την Laura ως δικά του παιδιά μέχρι που το ζευγάρι χώρισε το 2004, ανέφερε η εφημερίδα.

Στην πρώην γυναίκα του χορηγήθηκε η επιμέλεια και ο κ. Rodwell κατέβαλε 300 λίρες το μήνα για τη συντήρηση των παιδιών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αλλά αφού άκουσε τις φήμες ότι η 20χρονη Laura, δεν ήταν η κόρη του, ήρθε αντιμέτωπος με τη μητέρα της και διέταξε τεστ DNA το 2008.

"Όταν είδα την επιστολή που έγραφε ότι δεν ήμουν ο πατέρας της Laura κατέρρευσα", είπε στην εφημερίδα.

Πρόσθεσε ότι θα ήταν ευτυχής να έχει μια στενή σχέση με τα παιδιά ως πατριός, αλλά είπε ότι η πρώην σύζυγός του δεν θα το επιτρέψει αυτό.

"Δεν είπε καν συγγνώμη" ο κ. Rodwell δήλωσε στην εφημερίδα.

"Είναι τόσο λυπηρό."

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1989, όταν ήταν και οι δύο εργάζονταν σε ένα εργοστάσιο φρούτων κοντά στο Norfolk, και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

Αλλά ο κ. Rodwell είπε ότι μέχρι το 2004 ο γάμος του δεν πήγαινε καλά, με την τότε σύζυγό του να εξαφανίζεται για αρκετές ημέρες χωρίς καμία εξήγηση ως προς το πού πήγαινε και γιατί.

Ο κ. Rodwell, ο οποίος έχει παντρευτεί ξανά, απονεμήθηκε αποζημίωση των 12.500 λιρών για κάθε παιδί το 2011, μαζί με το κόστος των 25.000 λιρών.

Ο Roger Terrell, ο δικηγόρος του, δήλωσε στην εφημερίδα: "Το δικαστήριο αντιμετώπισε την περίπτωση ως παρόμοια με το πένθος, και την αποζημίωση, ως παρόμοιο ποσό με αυτό που θα λάμβανε αν το παιδί του πέθαινε σε ένα ατύχημα."

Η 44χρονη κυρία Rodwell, αρνήθηκε να σχολιάσει όταν ερωτήθηκε από την εφημερίδα.

πηγή: www.telegraph.co.uk

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS