Αμερική: Σφαγέας Μάνα, κατακρεούργησε δυο παιδιά επειδή ήταν θυμωμένη με τον σύζυγό της!!!

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Φρικιαστικό έγκλημα από μια μάνα Τέρας έγινε την Τρίτη στην πόλη Νάπερβιλ (Naperville) του Ιλινόις, πριν η Elzbieta Plackowska σκοτώσει τον 7χρονο γιο της, Justin, για να επιστρέψει πίσω στο σύζυγό της, είπε στο αγόρι ότι θα πήγαινε στον ουρανό και να πέσει στα γόνατα του για να προσευχηθεί.


Σύμφωνα με τις αρχές, η Plackowska τότε τον μαχαίρωσε περίπου 100 φορές, την ίδια στιγμή που το παιδάκι παρακαλούσε για τη ζωή του και έλεγε ότι την αγαπούσε.

Η Plackowska στη συνέχεια στράφηκε προς την 5χρονη, Olivia Dworakowski, στην οποία έκανε babysitting, και την μαχαίρωσε περίπου 50 φορές, γιατί είδε τη δολοφονία.

Οι Εισαγγελείς λένε ότι ο λαιμός των δύο παιδιών ήταν κατακρεουργημένος.

Τα δυο παιδάκια παίζανε αμέριμνα πηδώντας στο κρεβάτι όταν εισήλθε η Plackowska και τους είπε να γονατίσουν και να προσευχηθούν. Τότε είπε στον 7χρονο γιο της ότι "απόψε πρόκειται να πας στον ουρανό".

Μετά τις σφαγές, η Plackowska κατέφυγε σε μια εκκλησία όπου και συνελήφθη, με τα ρούχα της να είναι πλημμυρισμένα στο αίμα.

Στην αστυνομία, η Σφαγέας μάνα είπε στην αρχή ότι ένας διαρρήκτης είχε μπει μέσα στο σπίτι και σκότωσε τα παιδιά, αλλά αργότερα είπε ότι είχε ακούσει φωνές από τον διάβολο που της έλεγαν να σκοτώσει τα παιδιά για να σώσει την ψυχή τους.

Αργότερα, η Plackowska είπε στην αστυνομία ότι τα παιδιά δεν την άκουγαν, όπως θα έπρεπε. Τέλος, είπε στην αστυνομία ότι ήταν θυμωμένη με τον σύζυγό της και ότι σκότωσε τον γιο της Justin, επειδή "το παιδί έβλαπτε την σχέση της ".

Η Αστυνομία ανακάλυψε τα παιδιά λίγο μετά τις 10:00 μ.μ., την Τρίτη, όταν η μητέρα του κοριτσιού, Marta Dworakowski, δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι.

Η Αστυνομία έσπασε την πόρτα και βρήκε τον Justin στο πάτωμα και την Ολίβια στο κρεβάτι. Δύο σκυλιά βρέθηκαν επίσης νεκρά στο υπνοδωμάτιο κοντά στα παιδιά.

"Σε όλα μου τα χρόνια στην επιβολή του νόμου, αυτή ήταν η πιο τρομακτική και φρικιαστική σκηνή του εγκλήματος που έχω δει" δήλωσε ο  Ρόμπερτ Μάρσαλ, αρχηγός της αστυνομίας στο Νάπερβιλ.

Πηγές λένε ότι η Plackowska, είχε πάρει τα παιδιά μαζί της σε μια εκκλησία στην Νάπερβιλ, νωρίτερα την Τρίτη, στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι των Dworakowski. Σε κάποια στιγμή την Τρίτη το βράδυ, η Plackowska μίλησε στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της, επειδή ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Πολωνία, ενώ ο ίδιος ήθελε να παραμείνει εδώ.

Η ίδια δήλωσε ότι ήταν θυμωμένη με το σύζυγό της, επειδή ο ίδιος ως φορτηγατζής, περνούσε πολλές μέρες μακριά της. Η Plackowska πρόσθεσε, ότι αγανάκτησε με το να χρειάζεται να καθαρίζει ξένα σπίτια για να μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς.

Αλλά σε μια σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη με το Associated Press, ο σύζυγός της Artur Plackowski είπε, ότι η σύζυγός του είχε πει την ίδια ημέρα, πριν από τις σφαγές ότι τον αγαπούσε.

πηγή: Chicago Tribune

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS