Δασκάλα έκανε σεξ με μαθητές της κατά την διάρκεια του διαλείμματος

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Η πρώην δασκάλα βιολογίας στο λύκειο Walton της Νέας Υόρκης, κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο 16χρονους μαθητές της, ακόμη και κατά τα διαλείμματα μεταξύ των μαθημάτων.

Η 28χρονη δασκάλα, Stephanie Fletcher, κατηγορήθηκε την Τρίτη, ότι είχε συνάψει σχέσεις με δυο μαθητές της, με την αποστολή γραπτών "ακατάλληλων" μηνυμάτων σε κάθε μαθητή, σύμφωνα με το WBNG. Η ίδια ήδη παραιτήθηκε από το Λύκειο του Walton.

Και τα δύο θύματα είπαν στην αστυνομία ότι η Fletcher, τους έστελνε μηνύματα που περιείχαν γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες του εαυτού της, και ότι συχνά έκανε μαζί τους στοματικό σεξ. Οι σεξουαλικές τους σχέσεις φέρεται να ξεκίνησαν, κατόπιν προτροπής της καθηγήτριας προς τους μαθητές της.

Ένα από τα θύματα είπε στην αστυνομία: «Μου έλεγε ότι για κάθε ερώτηση που θα απαντούσα σωστά, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Μερικές από τις φερόμενες σεξουαλικές συνευρέσεις συνέβησαν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων των μαθημάτων, στις αίθουσες μελέτης καθώς και στο πάρκινγκ του σχολείου.

Η Daily Star αναφέρει ότι η καθηγήτρια, η οποία είναι παντρεμένη, είχε επίσης σχέσεις και με έναν άλλο δάσκαλο στο ίδιο σχολείο. Αυτός μπορεί να γνωρίζει για τις υποτιθέμενες σχέσεις της με τους μαθητές, λένε τα έγγραφα του δικαστηρίου .

Ένα άλλο από τα θύματα είπε στην αστυνομία: "Πιστεύω είχε ερωτική σχέση με την καθηγήτρια (Fletcher), και τρελαινόταν που ήξερε ότι έκανα επίσης σεξ μαζί της". 

Ο μαθητής είπε στις αρχές ότι, ο άνδρας δάσκαλος του έκανε "την ζωή δύσκολη" στο μάθημα των αγγλικών, επειδή ήταν θυμωμένος για τη σχέση του μαθητή με την Fletcher.

Η δασκάλα κατηγορείται για τρίτου βαθμού βιασμό, για εγκληματική σεξουαλική πράξη και για ότι θέτει σε κίνδυνο την ευημερία των παιδιών.

πηγή: www.huffingtonpost.com

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS