ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Εάν είστε ένας αρσενικός γονέας που είναι σε διάσταση, διαζευγμένος, ή ονειρεύεται να το "διαλύσει"- και μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία ψάχνει για ένα νέο τετράτροχο, εδώ είναι 10 από τα αγαπημένα μου νέα αυτοκίνητα για Διαζευγμένους Μπαμπάδες:



Δεν χρειάζεται να ελέγξετε τις online διαφημίσεις για αναζητήσεις νέων γνωριμιών για να καταλάβετε ότι το ποσοστό των διαζυγίων στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερο από ότι ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, ο αριθμός αυτός έχει πολλαπλασιαστεί κατά πολύ.

Έτσι, εάν είστε ένας αρσενικός γονέας που είναι σε διάσταση, διαζευγμένος, ή ονειρεύεται να το "διαλύσει"- και μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία ψάχνει για ένα νέο τετράτροχο, εδώ είναι 10 από τα αγαπημένα μου νέα αυτοκίνητα για Διαζευγμένους Μπαμπάδες:


ΓΙΑ "ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: NISSAN GT-R

Αν το να βγαίνετε ραντεβού με γυναίκες που ήθελαν να γίνουν όλα "γρήγορα" σας έφερε στο συζυγικό πρόβλημα που έχετε τώρα, τότε γιατί να μην αγοράσετε ένα πραγματικά "γρήγορο" αυτοκίνητο για να κλείσει ο κύκλος για την νέα εικόνα σας. Ένα από τα πιο γρήγορα για το 2012 είναι το Nissan GT-R.
Από το πρώτο GT-R που βγήκε στην αγορά μέχρι και σήμερα, οι μηχανικοί της Nissan έχουν εργαστεί μακριά από τις εγκαταστάσεις τους, κοντά στην πίστα Nürburgring της Γερμανίας για να κάνουν το 2012 μοντέλο ακόμη πιο γρήγορο, με καλύτερο χειρισμό και να είναι πιο υποφερτό για εκείνους που πίστευαν ότι το προηγούμενο μοντέλο θυσίασε την εσωτερική βελτίωση-από τις επιδόσεις. Και για να μείνετε ένα βήμα μπροστά από τον δικηγόρο του διαζυγίου της πρώην γυναίκα σας, το GT-R με έναν κινητήρα hand made 3,8-λίτρων twin turbo V6, με 530 hp να φτάνει από το μηδέν στα 100 km / h σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΛΗΘΩΡΙΚΑ" ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: Ford Flex


Παρά την προώθηση, κάποιων κατασκευαστών minivan που τα λένε και "man van", κάποιοι Διαζευγμένοι Μπαμπάδες που σέβονται τον εαυτό τους, σίγουρα δεν θα βρεθούν νεκροί πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος με συρόμενες πόρτες. Αλλά, αν έχετε περισσότερους απογόνους από ότι τα ζευγάρια παπούτσια που φοράτε, η funky εμφάνιση του Flex είναι ένας καλός τρόπος για να έχετε όλα τα παιδιά σας γύρω ενώ "τσουλάτε" στον δρόμο.
Σε σχέση με τα συνηθισμένα minivan, το Flex προσφέρει ένα ιδιαίτερο εξωτερικό στυλ. Και στην εθνική οδό είναι ο πλοίαρχος του οδικού σας ταξιδιού. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία της Ford είναι η εξαθέσια ή επταθέσια, στυλ limo καμπίνα του. Ένα πλήρες δωμάτιο επιβατών (ειδικά στη δεύτερη σειρά), με πολυτελή υλικά. Ενώ χαρακτηριστικά, όπως hands-free Sync, οδηγός πλοήγησης, και audio / DVD συστήματα ψυχαγωγίας, θα κρατήσουν το πλήρωμα σας ευδιάθετο και σας υγιή.


ΓΙΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ" ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: TOYOTA PRIUS V

Αν εσείς και η πρώην σας, δεν μπορούσατε να συμφωνήσετε, σχετικά με τους περιβαλλοντικούς στόχους της οικογένειάς σας, ένα από τα "πράσινα" αυτοκίνητα που μπορείτε να αγοράσετε (τώρα που είστε μόνοι σας) είναι η Prius της Toyota. Αλλά, εάν είστε Χωρισμένος Μπαμπάς που ψάχνει για λίγο περισσότερο χώρο για το φορτίο αλλά και για το παιδί; Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το νέο Prius V.
Με 50 τοις εκατό περισσότερο εσωτερικό χώρο από το Prius, τα άνετα καθίσματα V για πέντε ενήλικες, με έως και 971 λίτρα του χώρου φορτίου, όταν τα ανακλινόμενα πίσω καθίσματα του πέφτουν προς τα κάτω. Και χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα Prius με αέριο-ηλεκτρικό υβριδικό κινητήρα, η Toyota αναφέρει ότι το Prius V θα παραδώσει την καλύτερη απόδοση καυσίμου από οποιοδήποτε SUV, crossover ή wagon στην αγορά σήμερα, και ένα 66 τοις εκατό μείωση, στο νέφος που σχηματίζουν οι εκπομπές καυσαερίων σε σύγκριση με ένα οποιοδήποτε νέο όχημα.


ΓΙΑ "ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ" ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: JEEP GRAND CHEROKEE

Μετά τις δοκιμασίες που φέρνει η διάλυση μιας σχέσης, αμέσως μετά υπάρχει η φυσική ευφορία μιας πρωτόγνωρης ελευθερίας. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος για τον "ταξιδιάρη" Διαζευγμένο Μπαμπά να πάρει τα παιδιά του για το πολυαναμενόμενο ταξίδι για κυνήγι  ή ψάρεμα, κάτι δηλαδή που η πρώην του ποτέ δεν θα ενέκρινε. Το όχημα της επιλογής για μια τέτοια εκδρομή θα πρέπει να είναι το νέο Jeep Grand Cherokee.
Μεγαλύτερο και ογκοδέστερο από τον προκάτοχό του, τώρα, οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν περισσότερο χώρο για τα πόδια τους, στο νέο Grand Cherokee. Και παρόλο που το θρυλικό all-wheel-drive των δυνατοτήτων του, θα πάει εσάς και τους συγγενείς σας σε κάθε off-road αναζήτηση, το Jeep όμως, έχει επίσης μια εκλεπτυσμένη κίνηση και στα πλακόστρωτα τμήματα. Μπορεί να δείτε τις λακκούβες και το ανώμαλο οδόστρωμα, αλλά σπάνια θα γίνονται αισθητές και ακόμα πιο σπάνια θα ακούγονται. Πλέον το σύστημα διεύθυνσης είναι πιο ακριβές και άμεσο από το τελευταίο μοντέλο, και το μεγάλο SUV μπορεί να αποβεί σχετικά ευκίνητο σε οπισθογωνίες


ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ "ΕΝ ΤΑΞΗ": AUDI A8

Μόλις οι υποχρεώσεις και τα τσεκ της διατροφής του παιδιού έχουν τακτοποιηθεί, το "Εν Τάξη" Χωρισμένοι Μπαμπάδες, θα πρέπει να ανταμείψουν τον εαυτό τους κάνοντας και λίγο επίδειξη. Και στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία luxobarge, δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από το νέο Audi A8.
Ως τεχνολογικός άθλος, το Α8 όχι μόνο εισάγει ένα νέο κύμα με καλούδια υψηλής τεχνολογίας, όλα παρουσιάζονται στον οδηγό και στους επιβάτες σε ένα φυσικό, διαισθητικό τρόπο (όπως ένα σύστημα πλοήγησης που δέχεται χειρόγραφες κατευθύνσεις). Αν τα παιδιά σας είναι μεγάλα ή χρειάζεστε λίγο περισσότερο χώρο για την ανάπτυξη των άκρων τους, τότε βαδίζετε για την εκτεταμένη εκδοχή L, που κάνει το Α8 μια πραγματική λιμουζίνα. Και από την πλευρά του οδηγού, γνωρίζουμε ότι το all-wheel-drive sedan, η ναυαρχίδα της Audi, είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για οδήγηση στην κατηγορία του.


ΓΙΑ "ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ" ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: VOLKSWAGEN EOS


Την σήμερον ημέρα, μπορείτε να ορίσετε την ιδέα μιας «οικογένειας» με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ακόμη και αν οι δύο πρώην, είναι "εναλλασσόμενοι", Διαζευγμένοι Μπαμπάδες. Για μια τέτοια ειδική μερίδα, υπάρχει το Eos. Με αναδιπλούμενο hardtop, που το μετατρέπει με το πάτημα ενός κουμπιού από coupe σε cabrio, είναι ένα από τα πιο αισθητικά ευχάριστα και ευέλικτα μικρά κουπέ που μπορείτε να αγοράσετε.
Οι προσανατολισμένοι στην λεπτομέρεια Χωρισμένοι Μπαμπάδες, θα εκτιμήσουν τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, του EOS, που συνοδεύονται από μια καλή-σκέψη του ελέγχου και υποστηρικτικά καθίσματα επιβατών. Σχετικά με άλλες σπορ προσφορές, όπως το VW Golf GTI ή Jetta GLI, τα ταλέντα του Eos στον δρόμο είναι ελαφρώς πιο κάτω. Ο μάλλον μαλακός χειρισμός του, αντισταθμίζεται από μια καλή και σταθμισμένη διεύθυνση και μια ευχάριστη βόλτα. Αλλά σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, το Eos είναι ένα από τα σπάνια μετατρέψιμων-κουπέ που αφήνουν στον οδηγό του να κάνει κάτι άλλο από το να παρακολουθήσει την μεταλλική οροφή του να πάει πάνω και κάτω.


ΓΙΑ "ΜΙΝΙ - ΜΑΛΙΣΤΕΣ" ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: MINI COOPER COUNTRYMAN

Ίσως στη διαδικασία απεμπλοκής σας από την πρώην σας, έχετε μείνει με λιγότερα από ότι όταν οι δυο σας μοιραζόσασταν τα έξοδα. Για αυτούς τους Διαζευγμένος Μπαμπάδες με ένα περιορισμένο προϋπολογισμό, το φθηνό-αλλά-μεγάλο Mini Cooper Countryman είναι μια καλή επιλογή.
Το νέο Countryman είναι το μεγαλύτερο Mini μέχρι σήμερα, από την σύγχρονη εκδοχή που εισήχθη το 2002. Σχετικά με το μέγεθος του VW Golf, είναι το πρώτο Mini που προσφέρει τέσσερις πόρτες, μια  πίσω πόρτα και διαθέσιμο all-wheel-drive. Το Countryman προσφέρει για τους πίσω επιβάτες, τα δικά τους bucket καθίσματα τους (που μπορείτε να αναδιπλώσετε και να σύρετε εμπρός και πίσω). Και όταν αναδιπλωθούν, ο πίσω χώρος φορτίου επεκτείνεται μέχρι 1.170 λίτρα, πολύ περισσότερο από τον χώρο που προσφέρουν, το 928L Mini Clubman και περίπου το διπλάσιο από την βασική έκδοση του hatchback Cooper.


ΓΙΑ "ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: VOLVO XC70


Ας το παραδεχτούμε: Tώρα που έμεινε σε εσάς η επιμέλεια των παιδιών σας, είναι κατανοητό, να βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Γι 'αυτό, θα θελήσετε να δείτε το Volvo XC70, ένα από τα τελευταία station wagon, που η Σουηδική εταιρία κάνει ακόμα.
Όπως θα περίμενε κανείς, το XC70 έρχεται με ένα στάνταρ εξοπλισμό μιας πληθώρας αερόσακων, καθώς και μια σειρά από  επιμελής ηλεκτρικές νταντάδες. Αλλά ίσως το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό ασφαλείας της Volvo είναι η εγγενής μη-σπορ προσωπικότητα του. Ακόμη και χωρίς να έχετε μαζί σας τα παιδιά, σπάνια θα θέλετε να παίξετε Boy Racer στο ευρύχωρο wagon της Volvo. Οι Διαζευγμένοι Μπαμπάδες θα εκτιμήσουν επίσης το all-wheel-drive του XC70, τα υπέροχα άνετα καθίσματα, την ποιότητα κατασκευής, τα εξαιρετικά all-weather χαρακτηριστικά, και μια τετράγωνη πίσω γραμμή οροφής που παρέχει άφθονο χώρο φορτίου.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ" ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: PORSCHE 911 TURBO S

Για τους Διαζευγμένους Μπαμπάδες, που πραγματικά δεν τους νοιάζει τι σκέφτεται ο καθένας, θα ήθελα να προτείνω ένα από τα πιο glamourous, αλλά πρακτικά, σπορ αυτοκίνητα που μπορείτε να αγοράσετε: η νέα Porsche 911 Turbo S, είναι ένας "πυραύλος" δρόμου, παντός καιρού, που επίσης έχει χώρο για τέσσερις επιβάτες.
Εκτός από την Porsche RS Racing Club- GT2, η Turbo S με τα 530 hp είναι η πιο δυνατή 911 που μπορείτε να αγοράσετε. Χάρη στην ταχεία καύση των επτά ταχυτήτων αυτόματου διπλού συμπλέκτη, και ένα εξελιγμένο σύστημα launch control, τα μηδέν στα 100 km / h ολοκληρώνονται σε μόνο 3,3 δευτερόλεπτα. Αλλά η Turbo S είναι επίσης ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο για όλες τις ημέρες. Με σύστημα AWD -και με την κατάλληλη σειρά από χειμερινά ελαστικά- αυτήν την Porsche μπορείτε πραγματικά να την οδηγήσετε μέσα σε ένα πολύ σκληρό χειμώνα.


ΓΙΑ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: DODGE CHARGER SRT8

Μερικοί Διαζευγμένοι Μπαμπάδες, δεν είναι μόνο ότι αγωνίζονται σχετικά με την διάλυση του γάμου τους, αλλά και ταυτόχρονα πάσχουν από μια κρίση μέσης ηλικίας. Για τους περισσότερους ελεύθερους μπαμπάδες, τα δίπορτα "μυώδεις" αυτοκίνητα, όπως ένα Chevy Camaro ή ένα Ford Mustang, απλά δεν είναι μια πρακτική απόφαση. Εκεί είναι που το νέο Dodge Charger SRT8 sedan έρχεται για: το αυτοκίνητο "μυών" για Διαζευγμένους Μπαμπάδες.
Με φρέσκο ​​στυλ, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αρχικό μοντέλο από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, το νέο CHARGER SRT8, έχει μια μεγάλη αναβάθμιση κάτω από το μακρύ καπό του. Ναι, είναι ένα V8 Hemi, 6,4-λίτρων που η αρχική του έκδοση, έκανε το ντεμπούτο της στο Challenger SRT8 392, με 465 ίππους και με ένα βουητό που θα τρομάξει τους γείτονες. Η "συμμορία" SRT προσθέτει επίσης, μια προσαρμοζόμενη απόσβεσης ανάρτηση, με Auto και Sport ρυθμίσεις για την αύξηση της ταχύτητας, τη γωνία διεύθυνσης, την πίεση πέδησης, την εφαρμογή του γκαζιού και την πλευρική επιτάχυνση, για την υψηλή απόδοση του CHARGER. Είναι σίγουρο ότι Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν !




0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS