Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου! ΒΙΝΤΕΟ


Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!


ο καλύτερος μπαμπάς

Μπορεί οι μπαμπάδες να μην είναι ίδιοι, καθώς ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, αλλά όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους με τον τρόπο τους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!


Όντας μακριά από την ιδέα του τι σημαίνει να είσαι μπαμπάς, ο φωτογράφος Dave Engledow δημιούργησε μια εξαιρετικά διασκεδαστική συλλογή εικόνων, όπου συμπρωταγωνιστεί με την αξιολάτρευτη 2χρονη κόρη του Alice Bee.

«Ο χαρακτήρας του πατέρα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι μια παρωδία του όρου – νευρικός, εγωιστής, αμελής, ανίδεος και περιστασιακά καταθλιπτικός,» εξηγεί ο ίδιος και συμπληρώνει:

«Το χιούμορ είναι ένας τρόπος για να ασχοληθεί κάποιος με τους φόβους και τις νευρώσεις του, ειδικά όταν είναι… νέος πατέρας. Οι εικόνες απεικονίζουν ακριβώς αυτό – τη δική μου προσπάθεια και ό,τι έχω μάθει μέχρι σήμερα από την Alice αλλά από μια πιο… χιουμοριστική οπτική γωνία».

Σήμα-κατατεθέν όλων των εικόνων είναι η κούπα του Dave με τη φράση «World’s Best Father» (σ.σ. «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»), που έδωσε και τον τίτλο στην πρωτότυπη συλλογή του.

Οι Γιάννης Π. και Γιάννης Κ. επιμελήθηκαν ενός βίντεο με τις φωτογραφίες του Dave Engledow... ΩΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS