Μητέρα ΕΠΝΙΞΕ το Παιδί της, επειδή το Μισούσε

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μητέρα ΕΠΝΙΞΕ το Παιδί της, επειδή το Μισούσε

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 32χρονη, η Neha Patel, άφησε τον ενός έτους γιο της να πνιγεί μέσα στην μπανιέρα καθώς όπως η ίδια παραδέχτηκε τον μισούσε από την ημέρα που τον γέννησε!


Όπως δήλωσε στις αστυνομικές αρχές που την συνέλαβαν, ήταν μόνη της στο σπίτι με τον γιο της όταν εκείνη τον βάρεσε επειδή ήθελε να ανέβει στην αγκαλιά της. Στην συνέχεια τον πήγε για ύπνο και όταν ξύπνησε τον έβαλε στην μπανιέρα την οποία είχε μισογεμίσει με νερό για να πλυθεί μόνος του.

Δέκα λεπτά μετά πήγε στο μπάνιο και βρήκε τον γιο της αναίσθητο. Όμως και πάλι δεν έκανε κάτι για να τον σώσει.

Τον έντυσε, πήρε το αυτοκίνητο, πήγε στο σούπερ μάρκετ και επέστρεψε σπίτι. Στη συνέχεια οδήγησε μακριά και έπειτα πήγε στο αεροδρόμιο της Τάμτα όπου έμειναν ώρα. Όπως είπε στον σερίφη «το ήξερα ότι ήταν νεκρός γιατί όση ώρα οδηγούσα ήταν μπλε και κρύος».


Ο σύζυγός της Rasesh Patel, είδε την γυναίκα του τελευταία φορά στις 7 και 20 το πρωί όταν πήγε την 4χρονη κόρη τους στο σχολείο.

Ενώ ήταν στην δουλειά του, επιχείρησε να τηλεφωνήσει στην γυναίκα του από τις 10 και μισή έως τις 12 και μισή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τότε κάλεσε την αστυνομία για να δηλώσει ότι η γυναίκα του η οποία πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και δεν έχει ακολουθήσει αγωγή έχει εξαφανιστεί μαζί με τον γιό τους.

Η Neha επέστρεψε σπίτι περίπου μία ώρα μετά.

Πήγε το νεκρό παιδί στην κούνια του, ανακοινώνοντας στον άνδρα της ότι έπνιξε τον γιο τους. Έγινε έξαλλη όταν εκείνος άρχισε να τηλεφωνεί στους συγγενείς τους.

Τρέχοντας να ξεφύγει είπε στον άνδρα της ότι δεν θέλει να πάει φυλακή και θα αυτοκτονήσει, όπως τόνισε η εκπρόσωπος από το γραφείο του σερίφη. Η γυναίκα επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Τάμπα και περίμενε – όπως η ίδια είπε – την κατάλληλη στιγμή να αυτοκτονήσει.

Συνελήφθη λίγο αργότερα.

Διώκεται για φόνο πρώτου βαθμού, ενώ είπε στους αξιωματικούς ότι μισούσε τον γιο της γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για την ψυχική της κατάσταση.

πηγή: http://www.all4mama.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS