Η τεχνολογία θα κάνει τους άντρες αχρείαστους στην αναπαραγωγή...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ?



«Η εξέλιξη των τεχνολογιών αναπαραγωγής ίσως απειλήσει στο μέλλον να ακυρώσει τον αντρικό αναπαραγωγικό ρόλο και την έννοια της πατρότητας και να καταστήσει τους άντρες «αχρείαστους» για τη δημιουργία «οικογένειας».





Σε δηλώσεις προέβη σε ειδικό ένθετο στους New York Times ο Greg Hampikian, καθηγητής βιολογίας και ποινικής δικαιοσύνης στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας Boise στο Idaho.

Ο Hampikian υποστηρίζει ότι η τεχνολογία προχωρά με τόσο γοργά βήματα ώστε κάποια ημέρα οι άντρες δεν θα χρειάζονται για την αναπαραγωγική διαδικασία και την ίδρυση οικογένειας.. “Οι γυναίκες ζουν περισσότερο, είναι υγιέστερες και συγκεντρώνουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να διαπράξουν ένα βίαιο αδίκημα. Εάν οι άντρες ήταν αυτοκίνητα, ποιός θα αγόραζε το μοντέλο που δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, υποπίπτει σε θανατηφόρα ατυχήματα και καταλήγει χτυπημένο συχνότερα’’..

Οι πατέρες αποτελούν ένα «εναλλακτικό πρόσθετο» για το μεγάλωμα παιδιών μας λέει ο Hampikian!!

“Με τις επεκτεινόμενες επιλογές αναπαραγωγής, μπορούμε να αναμένουμε ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες θα επιλέγουν να αναπαραχθούν ολοκληρωτικά δίχως άντρες. Ευτυχώς, τα δεδομένα σχετικά με τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνο με γυναίκες είναι ενθαρρυντικά... Όπως ανέφερε και η κοινωνιολόγος του Princeton Sara S. McLanahan η φτώχεια είναι αυτή που καταστρέφει τα παιδιά και όχι ο αριθμός ή το φύλο των γονέων...’’

Για τα προβλήματα φτώχειας της μονογονεϊκής οικογένειας; Τα προβλήματα που έχει το παιδί που μεγαλώνει σε «οικογένεια» δύο γυναικών; Ούτε λόγος, έτσι;

“Εάν μία γυναίκα επιθυμεί να τεκνοποιήσει δίχως άντρα, το μόνο που απαιτείται είναι να διασφαλίσει σπέρμα (φρέσκο ή κατεψυγμένο) από νεκρό(!!!) ή ζωντανό δότη... Εάν όλοι οι άντρες της γης πέθαιναν απόψε, το ανθρώπινο είδος θα συνέχιζε την ύπαρξη του μέσω του κατεψυγμένου σπέρματος. Εάν εξαφανιστούν οι γυναίκες, τότε θα εξαφανιστεί και το ανθρώπινο είδος.”

πηγή: www.newsbomb.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS