ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ - Αντώνης Ρουπακιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης


Αντώνης Ρουπακιώτης Προς Έλληνες Δικαστές :
"Δουλέψτε περισσότερο..."


βγάλτε περισσότερες αποφάσεις, βγάλτε γρήγορα τις αποφάσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι σε μια στιγμή που η Ελληνική κοινωνία είναι γονατισμένη, πρέπει οι δικαστές να σταθούν αποδεδειγμένα στο ύψος της ευθύνης τους. Οι δικαστές πρέπει να γνωρίζουν, όπως και γνωρίζουνε ότι και οι άλλοι Έλληνες Πολίτες έτσι κι αυτοί πρέπει να συμβάλλουν, είναι υποχρεωμένοι, όπως συμβάλλει κι ο πιο φτωχός Έλληνας, ο πιο μικροσυνταξιούχος κι ο πιο μικρομισθωτός.
 Έτσι κι οι δικαστές οφείλουν.
 Τελεία και Παύλα. 
Όλοι θα πληρώσουμε κι οι δικαστές
και συνεχίζει...:

"Θα τους κρίνουμε και τους δικαστές.......
Θα απαιτήσω από τους δικαστές να είναι πιο συνεπής στα καθήκοντά τους, να δουλεύουν περισσότερο, να μην προβάλλουν προσχήματα καθυστέρησης, να είναι πιο αξιόπιστοι, να ανεβάσουν το κύρος τους αποτελεσματικά. 
Αυτοί πρέπει να υπηρετήσουν την Πολιτεία και να διεκπεραιώσουν το καθήκον τους ακέραιο, να δουλέψουνε περισσότερο."


Από την πρωινή συζήτηση στην εκπομπή "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΕGA" με τον Γιώργο Οικονομέα 18-9-2012.


πηγή: http://www.megatv.com/koinoniaoramega

Σχόλιο: Φαντάσου κύριε Υπουργε, να είσαι όλα τα παραπάνω που προανέφερες, άνεργος, μικρομισθωτός κλπ, και να είσαι και διαζευγμένος, να σου στερεί και η δικαιοσύνη το παιδί σου, και να πληρώνεις και μια υπέρογκη διατροφή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...και να σε καταδικάζουν κιόλας. ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS