37χρονη μητέρα ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί της και αποπειράθηκε να σκοτώσει και το άλλο

Μια 37χρονη γυναίκα από τη Μελβούρνη κατηγορείται ότι σκότωσε ένα από τα δίδυμα κοριτσάκια της και προσπάθησε λίγη ώρα αργότερα να σκοτώσει και το άλλο. 

Τη γυναίκα βαρύνουν οι κατηγορίες της δολοφονίας, απόπειρας δολοφονίας και ηθελημένης πρόκλησης σοβαρών τραυμάτων. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου, ο σύζυγος της 37χρονης γυναίκας, ξύπνησε από τα κλάματα του ενός εκ των δύο μωρών. Έτρεξε στην κούνια του μωρού και είδε ότι αυτό ήταν χλωμό και κούτσαινε. Μόλις ο πατέρας πήρε το μωρό αγκαλιά αυτό σταμάτησε να αναπνέει και ο πατέρας έτρεξε αμέσως στο τηλέφωνο προκειμένου να καλέσει ασθενοφόρο.

Έως ότου καταφθάσει το ασθενοφόρο ο πατέρας ακολουθώντας τις οδηγίες της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων προσπάθησε να συνεφέρει το κοριτσάκι του με τη μέθοδο της τεχνητής αναπνοής. Έως ότου φθάσει το ασθενοφόρο το μωρό είχε πάθει καρδιακή προσβολή. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων, το μωρό υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα πάνω στο κρεβάτι του χειρουργείου. Όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που έκαναν οι γιατροί για να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το μωρό, αυτό έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμορραγούσε στον εγκέφαλο.

Η αστυνομία ανέφερε στο δικαστήριο ότι όπως διαπιστώθηκε αργότερα και η μικρή δίδυμη αδερφούλα του άτυχου μωρού, έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και άλλα σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα αρνήθηκε ότι ήξερε τι προκάλεσε την καρδιακή προσβολή στο μωρό της όταν ερωτήθηκε από τους γιατρούς τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου, όταν αργότερα ανακρίθηκε από την αστυνομία παραδέχθηκε ότι αυτή προκάλεσε τα τραύματα στα παιδιά της και ότι ο άνδρας της δεν είχε καμία ανάμειξη. 

Η 37χρονη έκανε αίτηση για την προσωρινή αποφυλάκιση της με εγγύηση, την οποία και ενέκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτώριας. Η δίκη της θα λάβει χώρα το Δεκέμβριο.

πηγή: http://neoskosmos.com/news/el/node/24901

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS